Op1: Dit moet Hugo de Jonge doen volgens Diederik Gommers tegen oplopende besmettingen

Op1: Dit moet Hugo de Jonge doen volgens Diederik Gommers tegen oplopende besmettingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Dit moet <em>Hugo de Jonge</em> doen volgens <em>Diederik Gommers</em> tegen oplopende besmettingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het aantal coronabesmettingen is weer aan het oplopen. Vandaag werden de meeste gevallen in drie maanden gemeten. Intensivist Diederik Gommers praat in Op1 over de rol van Hugo de Jonge. Wie gaat voor''Hij moet vooral zorgen dat we met elkaar in het gesprek gaan. Dat we met elkaar als Nederlanders afspreken: wie gaat voor? De mensen die we normaal gewoon kunnen behandelen, daar kunnen we geen aandacht aan geven. Dat moeten we onder ogen zien. Je moet het met elkaar bespreken.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Dit moet Hugo de Jonge doen volgens Diederik Gommers tegen oplopende besmettingen

Het aantal coronabesmettingen is weer aan het oplopen. Vandaag werden de meeste gevallen in drie maanden gemeten. Intensivist Diederik Gommers praat in Op1 over de rol van Hugo de Jonge.

Wie gaat voor
''Hij moet vooral zorgen dat we met elkaar in het gesprek gaan. Dat we met elkaar als Nederlanders afspreken: wie gaat voor? De mensen die we normaal gewoon kunnen behandelen, daar kunnen we geen aandacht aan geven. Dat moeten we onder ogen zien. Je moet het met elkaar bespreken.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Dit moet Hugo de Jonge doen volgens Diederik Gommers tegen oplopende besmettingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV