Op1: Diederik Gommers geeft mening over vaccinatieplicht

Op1: Diederik Gommers geeft mening over vaccinatieplicht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Diederik Gommers geeft mening over <em>vaccinatieplicht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Er is nog een grote groep Nederlanders die zich niet heeft gevaccineerd. Dat betekent volgens Diederik Gommers dat het virus zich nog steeds snel kan verspreiden. Vaccinatieplicht''Ik ga niet over de vaccinatieplicht. Maar als veel Nederlanders zich niet willen laten vaccineren, dan moeten we ook met elkaar de gevolgen onder ogen zien.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Diederik Gommers geeft mening over vaccinatieplicht

Er is nog een grote groep Nederlanders die zich niet heeft gevaccineerd. Dat betekent volgens Diederik Gommers dat het virus zich nog steeds snel kan verspreiden.

Vaccinatieplicht
''Ik ga niet over de vaccinatieplicht. Maar als veel Nederlanders zich niet willen laten vaccineren, dan moeten we ook met elkaar de gevolgen onder ogen zien.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Diederik Gommers geeft mening over vaccinatieplicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV