JayJay Boske denkt na over volgende eilandraad: "Ik denk dat Sterrin meer toevoegt"

JayJay Boske denkt na over volgende eilandraad: "Ik denk dat Sterrin meer toevoegt"

In een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson, vanavond (21 oktober) te zien op RTL 4, nemen we weer een kijkje op Tweede Kans-eiland. Daar onderwerpen Wietze de Jager en JayJay Boske zich aan een therapiesessie, waarin JayJay al nadenkt over de volgende eilandraad.

Lees verder onder de video.

<em>JayJay Boske</em> denkt na over volgende eilandraad: &quot;Ik denk dat <em>Sterrin</em> meer toevoegt&quot; In een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson, vanavond (21 oktober) te zien op RTL 4, nemen we weer een kijkje op Tweede Kans-eiland. Daar onderwerpen Wietze de Jager en JayJay Boske zich aan een therapiesessie, waarin JayJay al nadenkt over de volgende eilandraad. Lees verder onder de video. SterrinHet is de afgelopen afleveringen wel gebleken dat JayJay een goede klik heeft met Sterrin, de reptielendeskundige van het stel. Maar zal dit zijn stemgedrag op de volgende eilandraad ook beïnvloeden? "Ik denk dat Sterrin meer toevoegt aan wat wij zouden willen," aldus JayJay. Het bondje tussen alle oud-deelnemers lijkt definitief van de baan... Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk weegmoment van Saar Koningsberger in Expeditie Robinson: "Wat bizar!" Bekijk deze video » Zien: Saar Koningsberger eet voor het eerst 'gewone' maaltijd na Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
JayJay Boske denkt na over volgende eilandraad: "Ik denk dat Sterrin meer toevoegt"

Sterrin
Het is de afgelopen afleveringen wel gebleken dat JayJay een goede klik heeft met Sterrin, de reptielendeskundige van het stel. Maar zal dit zijn stemgedrag op de volgende eilandraad ook beïnvloeden? "Ik denk dat Sterrin meer toevoegt aan wat wij zouden willen," aldus JayJay. Het bondje tussen alle oud-deelnemers lijkt definitief van de baan...

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op JayJay Boske denkt na over volgende eilandraad: "Ik denk dat Sterrin meer toevoegt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV