Femke Bol verklapt geheim bij Jinek: "Ik hou gewoon van heel hard over hordes rennen"

Femke Bol verklapt geheim bij Jinek: "Ik hou gewoon van heel hard over hordes rennen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Femke Bol</em> verklapt geheim bij <em>Jinek</em>: &quot;Ik hou gewoon van heel hard over hordes rennen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Atlete Femke Bol heeft een topseizoen achter de rug en werd dan ook uitgeroepen tot Europees Atletiektalent van het Jaar. De kroon op haar sterke seizoen kwam bij de Olympische Spelen, waar ze brons pakte op de 400 meter horden met een Europees record. Haar geheim blijkt even simpel als doeltreffend: "Ik hou gewoon van heel hard over hordes rennen." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Femke Bol verklapt geheim bij Jinek: "Ik hou gewoon van heel hard over hordes rennen"

Atlete Femke Bol heeft een topseizoen achter de rug en werd dan ook uitgeroepen tot Europees Atletiektalent van het Jaar. De kroon op haar sterke seizoen kwam bij de Olympische Spelen, waar ze brons pakte op de 400 meter horden met een Europees record. Haar geheim blijkt even simpel als doeltreffend: "Ik hou gewoon van heel hard over hordes rennen."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV