Ex-schoonzus van Jomanda vertelt over bizarre ervaring: "Ik kon niet opstaan"

Ex-schoonzus van Jomanda vertelt over bizarre ervaring: "Ik kon niet opstaan"

In de jaren negentig verwierf Jomanda landelijke bekendheid nadat ze in het programma Tineke en de paranormale wereld van Tineke de Nooij te zien was. Jomanda beweerde een genezend medium te zijn, en hoewel haar ex-schoonzus Janneke dat niet helemaal geloofde, heeft ze wel bizarre ervaringen gehad.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Ex-schoonzus van <em>Jomanda</em> vertelt over bizarre ervaring: &quot;Ik kon niet opstaan&quot; In de jaren negentig verwierf Jomanda landelijke bekendheid nadat ze in het programma Tineke en de paranormale wereld van Tineke de Nooij te zien was. Jomanda beweerde een genezend medium te zijn, en hoewel haar ex-schoonzus Janneke dat niet helemaal geloofde, heeft ze wel bizarre ervaringen gehad. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. LongkankerJanneke vertelt dat ze ooit met haar vader naar een bijeenkomst van Jomanda ging, omdat hij longkanker had en hoopte dat zijn pijn verlicht kon worden. Op het moment dat Jannekes vader haar vroeg om een kopje koffie te halen, ontdekte ze tot haar grote verbazing dat ze simpelweg niet op kón staan uit de stoel. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ex-schoonzus van Jomanda vertelt over bizarre ervaring: "Ik kon niet opstaan"

Longkanker
Janneke vertelt dat ze ooit met haar vader naar een bijeenkomst van Jomanda ging, omdat hij longkanker had en hoopte dat zijn pijn verlicht kon worden. Op het moment dat Jannekes vader haar vroeg om een kopje koffie te halen, ontdekte ze tot haar grote verbazing dat ze simpelweg niet op kón staan uit de stoel.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ex-schoonzus van Jomanda vertelt over bizarre ervaring: "Ik kon niet opstaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV