Video: Toeslagenaffaire-slachtoffer Karin vertelt schokkend verhaal bij Jinek

Video: Toeslagenaffaire-slachtoffer Karin vertelt schokkend verhaal bij Jinek

De Toeslagenaffaire is één van de gruwelijkste misstappen in de geschiedenis van de Nederlandse politiek en toch lijkt er gewoon een nieuwe regering te komen met dezelfde gezichten. Eén van de slachtoffers, Karin van Opstal, vertelt haar schokkende verhaal bij Jinek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Video: Toeslagenaffaire-slachtoffer <em>Karin</em> vertelt schokkend verhaal bij <em>Jinek</em> De Toeslagenaffaire is één van de gruwelijkste misstappen in de geschiedenis van de Nederlandse politiek en toch lijkt er gewoon een nieuwe regering te komen met dezelfde gezichten. Eén van de slachtoffers, Karin van Opstal, vertelt haar schokkende verhaal bij Jinek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. JeugdzorgKarin werd door de Belastingdienst onterecht beschuldigd van fraude met kindertoeslagen. Dat leidde tot ongekend schrijnende situaties: "Toen mijn zoon tien dagen oud was is hij opgehaald door jeugdzorg en ik heb hem nooit meer teruggekregen." Het was het gevolg van een hoge schuld bij de Belastingdienst, waardoor Karin ook haar huis al kwijtraakte. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Toeslagenaffaire-slachtoffer Karin vertelt schokkend verhaal bij Jinek

Jeugdzorg
Karin werd door de Belastingdienst onterecht beschuldigd van fraude met kindertoeslagen. Dat leidde tot ongekend schrijnende situaties: "Toen mijn zoon tien dagen oud was is hij opgehaald door jeugdzorg en ik heb hem nooit meer teruggekregen." Het was het gevolg van een hoge schuld bij de Belastingdienst, waardoor Karin ook haar huis al kwijtraakte.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Toeslagenaffaire-slachtoffer Karin vertelt schokkend verhaal bij Jinek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV