LuckyTV: John de Mol probeert als frontman (Squid Game) Ushi En Van Dijk te verkopen

LuckyTV: John de Mol probeert als frontman (Squid Game) Ushi En Van Dijk te verkopen

In LuckyTV is te zien hoe John de Mol een tv-format probeert te verkopen. Op zich niets bijzonders zo lijkt het, maar voor deze gelegenheid heeft hij een wel heel bijzondere outfit aangetrokken, hij is namelijk de frontman van de Koreaanse hitserie Squid Game.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: John de Mol probeert als frontman (<em>Squid Game</em>) <em>Ushi En Van Dijk</em> te verkopen In LuckyTV is te zien hoe John de Mol een tv-format probeert te verkopen. Op zich niets bijzonders zo lijkt het, maar voor deze gelegenheid heeft hij een wel heel bijzondere outfit aangetrokken, hij is namelijk de frontman van de Koreaanse hitserie Squid Game. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Programma lijkt verdacht veel op Ushi En Van DijkIn de angstaanjagende vermomming probeert De Mol een tv-format aan de man te brengen. Maar als hij het tv-idee beschrijft lijkt het wel verdacht veel op een tv-programma dat jaren geleden al op televisie te zien was met Wendy van Dijk in vermomming, namelijk Ushi En Van Dijk. De persoon aan de andere kant van de lijn is dan ook niet onder de indruk… Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. LuckyTV: John de Mol denkt na over nieuwe formats als Abortion Island en HIV Hotel Bekijk deze video » LuckyTV: John de Mol bedenkt nieuw format met pedofiel en kindermisbruik Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: John de Mol probeert als frontman (Squid Game) Ushi En Van Dijk te verkopen

Programma lijkt verdacht veel op Ushi En Van Dijk
In de angstaanjagende vermomming probeert De Mol een tv-format aan de man te brengen. Maar als hij het tv-idee beschrijft lijkt het wel verdacht veel op een tv-programma dat jaren geleden al op televisie te zien was met Wendy van Dijk in vermomming, namelijk Ushi En Van Dijk. De persoon aan de andere kant van de lijn is dan ook niet onder de indruk…

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV