Jinek: Tim en Nicolaas vertellen over heftige opnames 100 Dagen In Je Hoofd

Jinek: Tim en Nicolaas vertellen over heftige opnames 100 Dagen In Je Hoofd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Tim en Nicolaas vertellen over heftige opnames <em>100 Dagen In Je Hoofd</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Nicolaas Veul en Tim den Besten zijn vanaf vanavond op tv te zien met de serie 100 Dagen In Je Hoofd, waarvoor ze als speciale stagiaires aan de slag gingen in een psychiatrische kliniek. De heren vonden het heftig, niet alleen wat ze hebben gezien maar ook wat het met hen deed. "Mijn gevoel na deze serie is, ik ben niet zo normaal en zij zijn niet zo gek”, vertelt Den Besten. “En dat is precies wat we willen laten zien.” Bekijk het fragment van Jinek hierboven. 100 Dagen In Je Hoofd is vanaf donderdag 21 oktober om 20.50 uur te zien op NPO 3. Vanaf dan kun je de afleveringen van 100 Dagen In Je Hoofd terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Tim en Nicolaas vertellen over heftige opnames 100 Dagen In Je Hoofd

Nicolaas Veul en Tim den Besten zijn vanaf vanavond op tv te zien met de serie 100 Dagen In Je Hoofd, waarvoor ze als speciale stagiaires aan de slag gingen in een psychiatrische kliniek. De heren vonden het heftig, niet alleen wat ze hebben gezien maar ook wat het met hen deed. "Mijn gevoel na deze serie is, ik ben niet zo normaal en zij zijn niet zo gek”, vertelt Den Besten. “En dat is precies wat we willen laten zien.”

Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

100 Dagen In Je Hoofd is vanaf donderdag 21 oktober om 20.50 uur te zien op NPO 3. Vanaf dan kun je de afleveringen van 100 Dagen In Je Hoofd terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Tim en Nicolaas vertellen over heftige opnames 100 Dagen In Je Hoofd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV