HLF8: Broer Peter R. de Vries laat bijzondere jeugdherinnering zien

HLF8: Broer Peter R. de Vries laat bijzondere jeugdherinnering zien

Wouter de Vries bezoekt in HLF8 een hele bijzondere plek met Johnny de Mol. Hij laat een muur zien waarop zijn overleden broer Peter R. de Vries een blijvende herinnering heeft achtergelaten.

Lees verder onder de video.

<em>HLF8</em>: Broer Peter R. de Vries laat bijzondere jeugdherinnering zien Wouter de Vries bezoekt in HLF8 een hele bijzondere plek met Johnny de Mol. Hij laat een muur zien waarop zijn overleden broer Peter R. de Vries een blijvende herinnering heeft achtergelaten. Lees verder onder de video. Peter R. de Vries beitelde naam in muurWouter vertelt dat dit een plek is waar hij in zijn jeugd veel tijd heeft doorgebracht, samen met zijn broers Theo en Peter. Nadat Peter is vermoord, op 6 juli, is hij dan ook naar het muurtje gegaan, waarin Peter in 1969 zijn naam heeft gebeiteld. “Hier komt de herinnering boven.” Bekijk het fragment van HLF8 in de video hierboven. HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Broer Peter R. de Vries in Op1: "We hebben de draad weer opgepakt" Bekijk deze video » Op1 gemist? Dit is waarom Wouter de Vries niet aanwezig was bij eerste zittingsdag Bekijk deze video »
TV :
HLF8: Broer Peter R. de Vries laat bijzondere jeugdherinnering zien

Peter R. de Vries beitelde naam in muur
Wouter vertelt dat dit een plek is waar hij in zijn jeugd veel tijd heeft doorgebracht, samen met zijn broers Theo en Peter. Nadat Peter is vermoord, op 6 juli, is hij dan ook naar het muurtje gegaan, waarin Peter in 1969 zijn naam heeft gebeiteld. “Hier komt de herinnering boven.”

Bekijk het fragment van HLF8 in de video hierboven.

HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HLF8: Broer Peter R. de Vries laat bijzondere jeugdherinnering zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV