Wendy heeft lingerie mee in Lang Leve De Liefde: ‘Nog de vraag of je die krijgt’

Wendy heeft lingerie mee in Lang Leve De Liefde: ‘Nog de vraag of je die krijgt’

Wendy heeft in Lang Leve De Liefde een pikant cadeau meegenomen voor haar date Ivar, namelijk een lingerieset. Maar ze laat hem nog even in spanning. “Die is niet voor nu. Het is nog de vraag of je die krijgt. Misschien morgen, misschien overmorgen, misschien niet, maar ik hoop het wel. We gaan het meemaken.”

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Wendy heeft lingerie mee in <em>Lang Leve De Liefde</em>: ‘Nog de vraag of je die krijgt’ Wendy heeft in Lang Leve De Liefde een pikant cadeau meegenomen voor haar date Ivar, namelijk een lingerieset. Maar ze laat hem nog even in spanning. “Die is niet voor nu. Het is nog de vraag of je die krijgt. Misschien morgen, misschien overmorgen, misschien niet, maar ik hoop het wel. We gaan het meemaken.” Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: ‘Seks is de grootste en enige hobby die ik heb’ Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'bezitterige' Renate wil geen open relatie met Dick Bekijk deze video »
TV :
Wendy heeft lingerie mee in Lang Leve De Liefde: ‘Nog de vraag of je die krijgt’


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wendy heeft lingerie mee in Lang Leve De Liefde: ‘Nog de vraag of je die krijgt’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV