Sander Lantinga open in Rooijakkers Over De Vloer: ‘Ik werd steeds verdrietiger’

Sander Lantinga open in Rooijakkers Over De Vloer: ‘Ik werd steeds verdrietiger’

Sander Lantinga is in een nieuwe aflevering van Rooijakkers Over De Vloer erg openhartig over de zware periode die hij beleefde. De dj vertelt onder meer over het verlies van zijn moeder, angst- en paniekaanvallen en zijn burn-out.

Lees verder onder de video.

Sander Lantinga open in <em>Rooijakkers Over De Vloer</em>: ‘Ik werd steeds verdrietiger’ Sander Lantinga is in een nieuwe aflevering van Rooijakkers Over De Vloer erg openhartig over de zware periode die hij beleefde. De dj vertelt onder meer over het verlies van zijn moeder, angst- en paniekaanvallen en zijn burn-out. Lees verder onder de video. Lantinga heeft rouwen om moeder 20 jaar uitgesteld“Ik merkte, zeker toen Klaas geboren was, dat ik steeds verdrietiger werd, terwijl ik steeds gelukkiger zou moeten zijn”, vertelt Lantinga. Hij had het rouwen om zijn moeder zo’n 20 jaar uitgesteld. Sander kreeg last van paniek- en angstaanvallen. “Je komt op een gegeven moment echt in de knoop met jezelf.” Bekijk de video van Rooijakkers Over De Vloer in beelden van RTL Boulevard hierboven. Rooijakkers Over De Vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers Over De Vloer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Sander Lantinga open in Rooijakkers Over De Vloer: ‘Ik werd steeds verdrietiger’

Lantinga heeft rouwen om moeder 20 jaar uitgesteld
“Ik merkte, zeker toen Klaas geboren was, dat ik steeds verdrietiger werd, terwijl ik steeds gelukkiger zou moeten zijn”, vertelt Lantinga. Hij had het rouwen om zijn moeder zo’n 20 jaar uitgesteld. Sander kreeg last van paniek- en angstaanvallen. “Je komt op een gegeven moment echt in de knoop met jezelf.”

Bekijk de video van Rooijakkers Over De Vloer in beelden van RTL Boulevard hierboven.

Rooijakkers Over De Vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers Over De Vloer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sander Lantinga open in Rooijakkers Over De Vloer: ‘Ik werd steeds verdrietiger’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV