Windhoos raast door Gelderland: bekijk beelden van de wervelwind

Windhoos raast door Gelderland: bekijk beelden van de wervelwind

Een windhoos heeft in Gelderland flink huisgehouden. Door de sterke wind is er in de provincie heel wat schade aangericht.

Lees verder onder de video.

<em>Windhoos</em> raast door Gelderland: bekijk beelden van de wervelwind Een windhoos heeft in Gelderland flink huisgehouden. Door de sterke wind is er in de provincie heel wat schade aangericht. Lees verder onder de video. 'Wervelwind onder een wolk'Weerman Dennis Wilt spreekt van een windhoos. "Dat is een slurf, een ronddraaiende kolk van wind. Een wervelwind onder een wolk. Die ook eigenlijk met de bovenwind mee wordt gevoerd. Dus je ziet vaak ook een heel schadespoor op verschillende plekken." Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Branden Bodrum (Turkije): verslaggeefster staat tussen de vlammen (video) Bekijk deze video » Zien: enorme ravage in Barendrecht na felle windhoos Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Wervelwind onder een wolk'
Weerman Dennis Wilt spreekt van een windhoos. "Dat is een slurf, een ronddraaiende kolk van wind. Een wervelwind onder een wolk. Die ook eigenlijk met de bovenwind mee wordt gevoerd. Dus je ziet vaak ook een heel schadespoor op verschillende plekken."

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Windhoos raast door Gelderland: bekijk beelden van de wervelwind of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV