Nieuw seizoen De 3 Sterren Camping start 3 november: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen De 3 Sterren Camping start 3 november: bekijk de eerste beelden

Nog even geduld en dan kun je bij NPO 3 kijken naar een nieuw seizoen van De 3 Sterren Camping. Ook dit jaar staat er weer veel te gebeuren als Kees Tol, Nick Schilder en Simon Keizer gaan kamperen met BN’ers.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>De 3 Sterren Camping</em> start 3 november: bekijk de eerste beelden Nog even geduld en dan kun je bij NPO 3 kijken naar een nieuw seizoen van De 3 Sterren Camping. Ook dit jaar staat er weer veel te gebeuren als Kees Tol, Nick Schilder en Simon Keizer gaan kamperen met BN’ers. Lees verder onder de video. Welke bekende Nederlanders komen naar de camping?Ook dit jaar komen er weer bekende sterren langs op de camping om tot rust te komen en lekker muziek te maken. In deze reeks zie je onder meer hoe Maan, Jeangu Macrooy, Najib Amhali en Edwin Evers hun opwachting maken in het realityprogramma. Het lijkt er alleen op dat het weer niet altijd meewerkt en een en ander letterlijk in het water valt… Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De 3 Sterren Camping in de video hierboven. Het nieuwe seizoen van De 3 Sterren Camping is vanaf woensdag 3 november wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De 3 Sterren Camping terugkijken bij Gids.tv. Snelle zingt Smoorverliefd in De 3 Sterren Camping (video) Bekijk deze video » Nick, Simon en 3JS zingen Catch & Release in De 3 Sterren Camping (video) Bekijk deze video »

Welke bekende Nederlanders komen naar de camping?
Ook dit jaar komen er weer bekende sterren langs op de camping om tot rust te komen en lekker muziek te maken. In deze reeks zie je onder meer hoe Maan, Jeangu Macrooy, Najib Amhali en Edwin Evers hun opwachting maken in het realityprogramma. Het lijkt er alleen op dat het weer niet altijd meewerkt en een en ander letterlijk in het water valt…

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De 3 Sterren Camping in de video hierboven.

Het nieuwe seizoen van De 3 Sterren Camping is vanaf woensdag 3 november wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De 3 Sterren Camping terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen De 3 Sterren Camping start 3 november: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV