Nieuw seizoen MINDF*CK met Victor Mids start 30 oktober: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen MINDF*CK met Victor Mids start 30 oktober: bekijk eerste beelden

Vanaf 30 oktober is Victor Mids weer op tv met zijn illusies, dan kun je kijken naar een nieuw seizoen van MINDF*CK. Ook deze keer maken verschillende bekende sterren hun opwachting in zijn show en laat hij wederom spectaculaire trucs zien.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>MINDF*CK</em> met Victor Mids start 30 oktober: bekijk eerste beelden Vanaf 30 oktober is Victor Mids weer op tv met zijn illusies, dan kun je kijken naar een nieuw seizoen van MINDF*CK. Ook deze keer maken verschillende bekende sterren hun opwachting in zijn show en laat hij wederom spectaculaire trucs zien. Lees verder onder de video. Kan Victor Mids zweven?We hebben de eerste beelden van het gloednieuwe seizoen van MINDF*CK. En hierin is te zien dat onder anderen Nikkie de Jager, Maan en Najib Amhali bij de neus worden genomen door de illusionist. Ook lijkt het alsof Mids kan zweven… Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van MINDF*CK in de video hierboven. De nieuwe seizoen van MINDF*CK is vanaf zaterdag 30 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv. Victor Mids deelt nieuwe MINDF*CK op Instagram: 'Wat hoor jij?' Bekijk deze video » Video: André Rieu verbijsterd na Mindfuck-experiment Victor Mids Bekijk deze video »

Kan Victor Mids zweven?
We hebben de eerste beelden van het gloednieuwe seizoen van MINDF*CK. En hierin is te zien dat onder anderen Nikkie de Jager, Maan en Najib Amhali bij de neus worden genomen door de illusionist. Ook lijkt het alsof Mids kan zweven…

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van MINDF*CK in de video hierboven.

De nieuwe seizoen van MINDF*CK is vanaf zaterdag 30 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen MINDF*CK met Victor Mids start 30 oktober: bekijk eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV