Expeditie Robinson: 'psycholoog' JayJay heeft dezelfde klachten als Wietze

Expeditie Robinson: 'psycholoog' JayJay heeft dezelfde klachten als Wietze

Wietze de Jager kan in Expeditie Robinson zijn hart luchten bij JayJay Boske, die even voor psycholoog speelt. De radio-dj vertelt dat hij niet echt lekker in zijn vel zit na het wegstemmen van Saar, mijmert over zijn toekomst in het survivalprogramma en vertelt dat hij een beetje last van heimwee heeft. Maar erg veel heeft hij niet aan het advies van zijn psycholoog. “Ik heb precies hetzelfde en ik ben de psycholoog”, aldus JayJay.

Bekijk de video van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: 'psycholoog' JayJay heeft dezelfde klachten als Wietze Wietze de Jager kan in Expeditie Robinson zijn hart luchten bij JayJay Boske, die even voor psycholoog speelt. De radio-dj vertelt dat hij niet echt lekker in zijn vel zit na het wegstemmen van Saar, mijmert over zijn toekomst in het survivalprogramma en vertelt dat hij een beetje last van heimwee heeft. Maar erg veel heeft hij niet aan het advies van zijn psycholoog. “Ik heb precies hetzelfde en ik ben de psycholoog”, aldus JayJay. Bekijk de video van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. JayJay Boske denkt na over volgende eilandraad: "Ik denk dat Sterrin meer toevoegt" Bekijk deze video » Expeditie Robinson: expert legt uit waarom expeditieleden geen vis vangen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Expeditie Robinson: 'psycholoog' JayJay heeft dezelfde klachten als Wietze of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV