Chateau Meiland: Martien krijgt het zwaar te verduren op eigen verjaardag

Chateau Meiland: Martien krijgt het zwaar te verduren op eigen verjaardag

Martien Meiland is jarig en dat wordt in Chateau Meiland uiteraard uitgebreid gevierd. Maar niet alleen maar met taart en cadeautjes, de realityster krijgt het zwaar te verduren.

Lees verder onder de video.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien krijgt het zwaar te verduren op eigen verjaardag Martien Meiland is jarig en dat wordt in Chateau Meiland uiteraard uitgebreid gevierd. Maar niet alleen maar met taart en cadeautjes, de realityster krijgt het zwaar te verduren. Lees verder onder de video. Martien wordt draaierigTen eerste krijgt Martien een blinddoek om die veel te klein is, waardoor de boel wordt afgekneld. "Het doet helemaal zeer." En als hij dan eenmaal geblinddoekt in de auto zit, blijven ze maar rondjes draaien op de rotonde. "Ik word helemaal draaierig." Bekijk het fragment van Chateau Meiland in de video hierboven. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Martien Meiland organiseert tuinfeest maar ergert zich aan standbeeld Bekijk deze video » Boze Martien schreeuwt tegen Erica in Chateau Meiland om een schroef: ‘Gezeik!’ Bekijk deze video »

Martien wordt draaierig
Ten eerste krijgt Martien een blinddoek om die veel te klein is, waardoor de boel wordt afgekneld. "Het doet helemaal zeer." En als hij dan eenmaal geblinddoekt in de auto zit, blijven ze maar rondjes draaien op de rotonde. "Ik word helemaal draaierig."

Bekijk het fragment van Chateau Meiland in de video hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien krijgt het zwaar te verduren op eigen verjaardag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV