Bridget Maasland eerlijk over Het Perfecte Plaatje: "De tijdsdruk is killing" (video)

Bridget Maasland eerlijk over Het Perfecte Plaatje: "De tijdsdruk is killing" (video)

Tijdens de tweede aflevering van Het Perfecte Plaatje moesten de kandidaten op zoek naar schoonheid op straat en terug in de tijd met een historische fotoshoot. Bridget Maasland is de dag na deze uitzending erg openhartig over het programma en haar foto's.

"Verkeerde gekozen"
Op Instagram schrijft Bridget: "Bij de ‘straat’ foto heb ik de verkeerde gekozen. Ik had voor deze moeten gaan. De tijdsdruk is echt -killing- bij dit programma." Bekijk hieronder het Instagrambericht van Bridget en onderaan de pagina de promo van Het Perfecte Plaatje aflevering 2.

<em>Bridget Maasland</em> eerlijk over <em>Het Perfecte Plaatje</em>: &quot;De tijdsdruk is killing&quot; (video) Tijdens de tweede aflevering van Het Perfecte Plaatje moesten de kandidaten op zoek naar schoonheid op straat en terug in de tijd met een historische fotoshoot. Bridget Maasland is de dag na deze uitzending erg openhartig over het programma en haar foto's. "Verkeerde gekozen"Op Instagram schrijft Bridget: "Bij de ‘straat’ foto heb ik de verkeerde gekozen. Ik had voor deze moeten gaan. De tijdsdruk is echt -killing- bij dit programma." Bekijk hieronder het Instagrambericht van Bridget en onderaan de pagina de promo van Het Perfecte Plaatje aflevering 2. View this post on Instagram A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) Het Perfecte Plaatje is vanaf 13 oktober elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook ZIEN: Georgina Verbaan geïrriteerd na Het Perfecte Plaatje: "Moet ik blij zijn ofzo?" Bekijk deze video » Hilarische beelden: Tijl Beckand doet Donnie's lach na in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »

Het Perfecte Plaatje is vanaf 13 oktober elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland eerlijk over Het Perfecte Plaatje: "De tijdsdruk is killing" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV