Jochem In De Wolken: spot Jochem Myjer Youp van ’t Hek in andere luchtballon?

Jochem In De Wolken: spot Jochem Myjer Youp van ’t Hek in andere luchtballon?

In Jochem In De Wolken gaat Jochem Myjer op pad met luchtballonvaarder Ike. Samen zweven ze over het Nederlandse landschap, dat er van boven prachtig uitziet. En op een gegeven moment spotten ze in de verte een andere luchtballon. “Dat is Youp van ’t Hek, zie je dat?”, aldus Myjer. “Alle cabaretiers zijn met luchtballonnen op stap.”

Bekijk het fragment van Jochem In De Wolken in de video hieronder.

Jochem In De Wolken is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Jochem In De Wolken terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jochem In De Wolken</em>: spot Jochem Myjer Youp van ’t Hek in andere luchtballon? In Jochem In De Wolken gaat Jochem Myjer op pad met luchtballonvaarder Ike. Samen zweven ze over het Nederlandse landschap, dat er van boven prachtig uitziet. En op een gegeven moment spotten ze in de verte een andere luchtballon. “Dat is Youp van ’t Hek, zie je dat?”, aldus Myjer. “Alle cabaretiers zijn met luchtballonnen op stap.” Bekijk het fragment van Jochem In De Wolken in de video hieronder. Jochem In De Wolken is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Jochem In De Wolken terugkijken bij Gids.tv. Vanavond in Op1: o.a. Jochem Myjer over tv-programma vanuit luchtballon Bekijk deze video » Jochem Myjer in Op1 over nieuw tv-programma: "Natuur is mijn tweede grote liefde" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jochem In De Wolken: spot Jochem Myjer Youp van ’t Hek in andere luchtballon? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV