100 Dagen In Je Hoofd: ‘Stoute Tim’ was best hard in gesprek

100 Dagen In Je Hoofd: ‘Stoute Tim’ was best hard in gesprek

In 100 Dagen In Je Hoofd verblijven Tim den Besten en Nicolaas Veul 100 dagen in een psychiatrische kliniek. Ze praten met patiënten die daar verblijven en de twee tv-makers proberen hierbij echt te ontmoeten en hun interview-modus uit te schakelen. “Ik denk dat je er best hard in ging”, krijgt Den Besten te horen na een gesprek, die zichzelf vervolgens bestempelt als ‘stoute Tim’.

Bekijk de beelden van 100 Dagen In Je Hoofd in de video hieronder.

100 Dagen In Je Hoofd is vanaf donderdag 21 oktober om 20.50 uur te zien op NPO 3. Vanaf dan kun je de afleveringen van 100 Dagen In Je Hoofd terugkijken bij Gids.tv.

<em>100 Dagen In Je Hoofd</em>: ‘Stoute Tim’ was best hard in gesprek In 100 Dagen In Je Hoofd verblijven Tim den Besten en Nicolaas Veul 100 dagen in een psychiatrische kliniek. Ze praten met patiënten die daar verblijven en de twee tv-makers proberen hierbij echt te ontmoeten en hun interview-modus uit te schakelen. “Ik denk dat je er best hard in ging”, krijgt Den Besten te horen na een gesprek, die zichzelf vervolgens bestempelt als ‘stoute Tim’. Bekijk de beelden van 100 Dagen In Je Hoofd in de video hieronder. 100 Dagen In Je Hoofd is vanaf donderdag 21 oktober om 20.50 uur te zien op NPO 3. Vanaf dan kun je de afleveringen van 100 Dagen In Je Hoofd terugkijken bij Gids.tv. 100 Dagen In Je Hoofd: bekijk eerste beelden van docuserie in psychiatrische kliniek Bekijk deze video » Jinek: Tim en Nicolaas vertellen over heftige opnames 100 Dagen In Je Hoofd Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 100 Dagen In Je Hoofd: ‘Stoute Tim’ was best hard in gesprek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV