Zien: zo ziet het voormalig vakantiehuis van de Oranjes in Mozambique er nu uit

Zien: zo ziet het voormalig vakantiehuis van de Oranjes in Mozambique er nu uit

Zien: zo ziet het voormalig vakantiehuis van de Oranjes in <em>Mozambique</em> er nu uit Voordat de Oranjes hun vakantievilla in Griekenland kochten, bouwden Willem-Alexander en Màxima aan een vakantiehuis in Mozambique. Die Afrikaanse droom ging niet door vanwege omkoopschandalen en corruptie, wel is het resort gebouwd. Marc van der Linden ontdekte dat het vakantiehuis nu een nieuwe bestemming heeft met een koninklijk tintje. Je ziet 't in bovenstaande video van RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
Zien: zo ziet het voormalig vakantiehuis van de Oranjes in Mozambique er nu uit

Voordat de Oranjes hun vakantievilla in Griekenland kochten, bouwden Willem-Alexander en Màxima aan een vakantiehuis in Mozambique. Die Afrikaanse droom ging niet door vanwege omkoopschandalen en corruptie, wel is het resort gebouwd. Marc van der Linden ontdekte dat het vakantiehuis nu een nieuwe bestemming heeft met een koninklijk tintje. Je ziet 't in bovenstaande video van RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: zo ziet het voormalig vakantiehuis van de Oranjes in Mozambique er nu uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV