RLT Boulevard: "Documentaire over doodzieke Selma Blair grijpt je naar de keel"

RLT Boulevard: "Documentaire over doodzieke Selma Blair grijpt je naar de keel"

<em>RLT Boulevard</em>: &quot;Documentaire over doodzieke Selma Blair grijpt je naar de keel&quot; De actrice Selma Blair kennen we van films als 'Legally Blonde, Cruel Intentions en The Sweetest Thing. Naar eigen zeggen had ze altijd de eeuwige bijrol, maar nu is er een indrukwekkende documentaire die helemaal draait om haar en haar strijd tegen MS. RTL Boulevard sprak de regisseur van Introducing, Selma Blair. Introducing, Selma Blair is binnenkort te zien op Discovery+. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RLT Boulevard: "Documentaire over doodzieke Selma Blair grijpt je naar de keel"

De actrice Selma Blair kennen we van films als 'Legally Blonde, Cruel Intentions en The Sweetest Thing. Naar eigen zeggen had ze altijd de eeuwige bijrol, maar nu is er een indrukwekkende documentaire die helemaal draait om haar en haar strijd tegen MS. RTL Boulevard sprak de regisseur van Introducing, Selma Blair.

Introducing, Selma Blair is binnenkort te zien op Discovery+. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RLT Boulevard: "Documentaire over doodzieke Selma Blair grijpt je naar de keel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV