Vanavond in Op1: o.a. Ulysse Ellian, Sven Brinkhoff en Jamie Li

Vanavond in Op1: o.a. Ulysse Ellian, Sven Brinkhoff en Jamie Li

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 oktober. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: o.a. Ulysse Ellian, Sven Brinkhoff en Jamie Li Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 oktober. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Peter Kanne en Marieke Smits vertellen vanavond in Op1 over de ineenstorting van het CDA. Hoe kan het dat de achterban van deze partij zo geslonken is? En verder: Ulysse Ellian heeft een plan om zware criminelen harder aan te pakken en Rasti Rostelli is terug. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond in Op1: o.a. Ulysse Ellian, Sven Brinkhoff en Jamie Li

Peter Kanne en Marieke Smits vertellen vanavond in Op1 over de ineenstorting van het CDA. Hoe kan het dat de achterban van deze partij zo geslonken is? En verder: Ulysse Ellian heeft een plan om zware criminelen harder aan te pakken en Rasti Rostelli is terug.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: o.a. Ulysse Ellian, Sven Brinkhoff en Jamie Li of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV