Beste Zangers gemist? Bökkers ontroert met emotionele ode aan dochter: Zo Lief

Beste Zangers gemist? Bökkers ontroert met emotionele ode aan dochter: Zo Lief

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Beste Zangers stond donderdagavond in het teken van Anneke van Giersbergen. De Brabantse zangeres genoot zichtbaar van deze eer. Het hoogtepunt: het nummer dat Hendrik Jan Bökkers voor haar zong: Zo Lief.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? Bökkers ontroert met emotionele ode aan dochter: <em>Zo Lief</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Beste Zangers stond donderdagavond in het teken van Anneke van Giersbergen. De Brabantse zangeres genoot zichtbaar van deze eer. Het hoogtepunt: het nummer dat Hendrik Jan Bökkers voor haar zong: Zo Lief. Tekst gaat verder onder de video. Zo LiefBökkers heeft gekozen voor een nummer dat hem aanspreekt, een heel lief en klein liedje, Zo Lief. Een nummer dat gaat over het hebben van kinderen. Anneke heeft dit nummer geschreven voor haar zoon en Bökkers draagt het nummer op aan zijn dochter. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Beste Zangers gemist? Bökkers ontroert met emotionele ode aan dochter: Zo Lief

Zo Lief
Bökkers heeft gekozen voor een nummer dat hem aanspreekt, een heel lief en klein liedje, Zo Lief. Een nummer dat gaat over het hebben van kinderen. Anneke heeft dit nummer geschreven voor haar zoon en Bökkers draagt het nummer op aan zijn dochter.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers gemist? Bökkers ontroert met emotionele ode aan dochter: Zo Lief of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV