Anneke van Giersbergen over haar Beste Zangers-aflevering: "Geen woorden voor"

Anneke van Giersbergen over haar Beste Zangers-aflevering: "Geen woorden voor"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Anneke van Giersbergen over haar <em>Beste Zangers</em>-aflevering: &quot;Geen woorden voor&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Donderdagavond stond zangeres en rockchick Anneke van Giersbergen centraal in Beste Zangers. In bovenstaande video reageert ze op de optredens. "Het is bijna niet in woorden uit te drukken hoe bijzonder het is als je collega's met zoveel liefde je liedjes zingen." Benieuwd naar de optredens? Kijk in het overzicht hieronder. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Anneke van Giersbergen over haar Beste Zangers-aflevering: "Geen woorden voor"

Donderdagavond stond zangeres en rockchick Anneke van Giersbergen centraal in Beste Zangers. In bovenstaande video reageert ze op de optredens. "Het is bijna niet in woorden uit te drukken hoe bijzonder het is als je collega's met zoveel liefde je liedjes zingen." Benieuwd naar de optredens? Kijk in het overzicht hieronder.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Anneke van Giersbergen over haar Beste Zangers-aflevering: "Geen woorden voor" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV