Beste Zangers: Roel van Velzen rockt met I Feel Alive van The Gathering

Beste Zangers: Roel van Velzen rockt met I Feel Alive van The Gathering

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: Roel van Velzen rockt met <em>I Feel Alive</em> van <em>The Gathering</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Roel van Velzen koos vanavond een nummer van Anneke van Giersbergen, uit de tijd van metalband The Gathering: I Feel Alive. Het nummer gaat over dat je moet doorgaan en je moet blijven doorzetten. Helemaal op het lijf geschreven van Van Velzen. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Beste Zangers: Roel van Velzen rockt met I Feel Alive van The Gathering

Roel van Velzen koos vanavond een nummer van Anneke van Giersbergen, uit de tijd van metalband The Gathering: I Feel Alive. Het nummer gaat over dat je moet doorgaan en je moet blijven doorzetten. Helemaal op het lijf geschreven van Van Velzen.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers: Roel van Velzen rockt met I Feel Alive van The Gathering of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV