Beste Zangers: Alides Hidding zingt My Mother Said in uitstekende outfit

Beste Zangers: Alides Hidding zingt My Mother Said in uitstekende outfit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: Alides Hidding zingt <em>My Mother Said</em> in uitstekende outfit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Alides Hidding zong donderdagavond een nummer van Anneke van Giersbergen dat gaat over de band met haar ouders: My Mother Said. Ouders hebben altijd een bepaald pad voor ogen voor hun kind, maar je gaat ook je eigen weg. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Beste Zangers: Alides Hidding zingt My Mother Said in uitstekende outfit

Alides Hidding zong donderdagavond een nummer van Anneke van Giersbergen dat gaat over de band met haar ouders: My Mother Said. Ouders hebben altijd een bepaald pad voor ogen voor hun kind, maar je gaat ook je eigen weg.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers: Alides Hidding zingt My Mother Said in uitstekende outfit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV