Op1 gemist? Ron Fresen stopt vanwege ongeneeslijke ziekte: "Binnenhof-legende"

Op1 gemist? Ron Fresen stopt vanwege ongeneeslijke ziekte: "Binnenhof-legende"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 oktober. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Ron Fresen is ongeneeslijk ziek en stopt op 1 mei bij het NOS Journaal. Bij Op1 wordt op het verdrietige nieuws gereageerd.

<em>Op1</em> gemist? <em>Ron Fresen</em> stopt vanwege ongeneeslijke ziekte: &quot;Binnenhof-legende&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 oktober. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Ron Fresen is ongeneeslijk ziek en stopt op 1 mei bij het NOS Journaal. Bij Op1 wordt op het verdrietige nieuws gereageerd. "Binnenhof-legende"Vandaag werd bekend dat politiek verslaggever Ron Fresen volgend jaar stopt bij de NOS. Fresen is ongeneeslijk ziek en wil zijn tijd "anders invullen." Bij Op1 reageert Tweede Kamerlid Ulysse Ellian (VVD) op het nieuws: "Het is buitengewoon verdrietig dat hij stopt. Fresen is een soort legende op het Binnenhof." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Ron Fresen stopt vanwege ongeneeslijke ziekte: "Binnenhof-legende"

"Binnenhof-legende"
Vandaag werd bekend dat politiek verslaggever Ron Fresen volgend jaar stopt bij de NOS. Fresen is ongeneeslijk ziek en wil zijn tijd "anders invullen." Bij Op1 reageert Tweede Kamerlid Ulysse Ellian (VVD) op het nieuws: "Het is buitengewoon verdrietig dat hij stopt. Fresen is een soort legende op het Binnenhof."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ron Fresen stopt vanwege ongeneeslijke ziekte: "Binnenhof-legende" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV