Jennifer Hoffman vertelt over nieuwe serie Deep Shit: "Het was een snoepwinkel"

Jennifer Hoffman vertelt over nieuwe serie Deep Shit: "Het was een snoepwinkel"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jennifer Hoffman</em> vertelt over nieuwe serie <em>Deep Shit</em>: &quot;Het was een snoepwinkel&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Jennifer Hoffman schoof donderdag aan bij Jinek om te vertellen over de nieuwe comedyserie Deep Shit, die afgelopen zondag in première ging op NPO 3. Vooral het productieproces was een feestje voor Hoffman: ze mochten alles zelf bepalen, "het was een snoepwinkel". Dat is in het verleden weleens anders geweest. Hoffman heeft zelfs ervaringen met producenten die bij het doorpassen van de kleding aanwezig waren, zodat ze wel de juiste bh aan had... Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. De comedyserie Deep Shit is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Deep Shit terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jennifer Hoffman vertelt over nieuwe serie Deep Shit: "Het was een snoepwinkel"

Jennifer Hoffman schoof donderdag aan bij Jinek om te vertellen over de nieuwe comedyserie Deep Shit, die afgelopen zondag in première ging op NPO 3. Vooral het productieproces was een feestje voor Hoffman: ze mochten alles zelf bepalen, "het was een snoepwinkel". Dat is in het verleden weleens anders geweest. Hoffman heeft zelfs ervaringen met producenten die bij het doorpassen van de kleding aanwezig waren, zodat ze wel de juiste bh aan had...

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

De comedyserie Deep Shit is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Deep Shit terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jennifer Hoffman vertelt over nieuwe serie Deep Shit: "Het was een snoepwinkel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV