Het Jachtseizoen: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez dansen als ze worden gespot

Het Jachtseizoen: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez dansen als ze worden gespot

In Het Jachtseizoen krijgen Wesley Sneijder en Rolf Sanchez de uitdaging voor hun kiezen om als voortvluchtige criminelen uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Maar op een gegeven moment worden de twee gespot door een drone.

Lees verder onder de video.

<em>Het Jachtseizoen</em>: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez dansen als ze worden gespot In Het Jachtseizoen krijgen Wesley Sneijder en Rolf Sanchez de uitdaging voor hun kiezen om als voortvluchtige criminelen uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Maar op een gegeven moment worden de twee gespot door een drone. Lees verder onder de video. Wesley en Rolf gespot door droneGiel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens hebben in de gaten dat Wesley en Rolf met hun oranje pakken op een boot bivakkeren. De ex-voetballer en de zanger hebben door dat ze worden gespot door hun drone. Ze slaan niet direct op te vlucht, maar doen iets anders opvallends: een dansje… Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het Jachtseizoen: Wolter Kroes gaat er met de broertjes Roelvink vandoor op boot Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? Dave Roelvink kan aan het zuurstof na achtervolging Bekijk deze video »
TV :
Het Jachtseizoen: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez dansen als ze worden gespot

Wesley en Rolf gespot door drone
Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens hebben in de gaten dat Wesley en Rolf met hun oranje pakken op een boot bivakkeren. De ex-voetballer en de zanger hebben door dat ze worden gespot door hun drone. Ze slaan niet direct op te vlucht, maar doen iets anders opvallends: een dansje…

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Jachtseizoen: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez dansen als ze worden gespot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV