100 Dagen In Je Hoofd: ‘Onzichtbare mannen zeggen: gozer, ga alsjeblieft dood’

100 Dagen In Je Hoofd: ‘Onzichtbare mannen zeggen: gozer, ga alsjeblieft dood’

In de docuserie 100 Dagen In Je Hoofd bezoeken Tim den Besten en Nicolaas Veul een psychiatrische kliniek. Benno is een van de patiënten en hij vertelt dat hij stemmen hoort van drie onzichtbare mannen. “Ze zeggen bijvoorbeeld: gozer, ga alsjeblieft dood.” Benno vertelt ook dat hij een manier heeft gevonden om ‘af te checken’.

Bekijk de beelden van 100 Dagen In Je Hoofd in de video hieronder.

100 Dagen In Je Hoofd is elke donderdag om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de afleveringen van 100 Dagen In Je Hoofd terugkijken bij Gids.tv.

<em>100 Dagen In Je Hoofd</em>: ‘Onzichtbare mannen zeggen: gozer, ga alsjeblieft dood’ In de docuserie 100 Dagen In Je Hoofd bezoeken Tim den Besten en Nicolaas Veul een psychiatrische kliniek. Benno is een van de patiënten en hij vertelt dat hij stemmen hoort van drie onzichtbare mannen. “Ze zeggen bijvoorbeeld: gozer, ga alsjeblieft dood.” Benno vertelt ook dat hij een manier heeft gevonden om ‘af te checken’. Bekijk de beelden van 100 Dagen In Je Hoofd in de video hieronder. 100 Dagen In Je Hoofd is elke donderdag om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de afleveringen van 100 Dagen In Je Hoofd terugkijken bij Gids.tv. Jinek: Tim en Nicolaas vertellen over heftige opnames 100 Dagen In Je Hoofd Bekijk deze video » 100 Dagen In Je Hoofd: ‘Stoute Tim’ was best hard in gesprek Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 100 Dagen In Je Hoofd: ‘Onzichtbare mannen zeggen: gozer, ga alsjeblieft dood’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV