The Masked Singer gemist? Optreden van de Giraffe zorgt voor grote verwarring

The Masked Singer gemist? Optreden van de Giraffe zorgt voor grote verwarring

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 22 oktober. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdagavond in The Masked Singer maakte de Giraffe zijn opwachting in een prachtig pak. De panelleden waren enorm onder de indruk, maar wie zou er toch in dat pak zitten?

Lees verder onder de video

<em>The Masked Singer</em> gemist? Optreden van de Giraffe zorgt voor grote verwarring Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 22 oktober. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Vrijdagavond in The Masked Singer maakte de Giraffe zijn opwachting in een prachtig pak. De panelleden waren enorm onder de indruk, maar wie zou er toch in dat pak zitten? Lees verder onder de video VerwarringVrijdagavond konden we weer genieten van de tweede aflevering van The Masked Singer en dat betekende dat we weer massaal met elkaar konden gaan raden wie er in de pakken zitten. De Giraffe laat de jury vol verwarring achter. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer gemist? Optreden van de Giraffe zorgt voor grote verwarring

Verwarring
Vrijdagavond konden we weer genieten van de tweede aflevering van The Masked Singer en dat betekende dat we weer massaal met elkaar konden gaan raden wie er in de pakken zitten. De Giraffe laat de jury vol verwarring achter.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer gemist? Optreden van de Giraffe zorgt voor grote verwarring of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV