Samenvatting vrije training 1 GP van Verenigde Staten: Mercedes neemt overhand

Samenvatting vrije training 1 GP van Verenigde Staten: Mercedes neemt overhand

Vrijdag werd de eerste vrije training van de GP van de Verenigde Staten gereden door de Formule 1-coureurs op het circuit in Austin. Hoewel de baan erg hobbelig is, laat Mercedes weer zien de beste te zijn op de baan in Amerika.

Samenvatting <em>vrije training 1</em> GP van Verenigde Staten: Mercedes neemt overhand Vrijdag werd de eerste vrije training van de GP van de Verenigde Staten gereden door de Formule 1-coureurs op het circuit in Austin. Hoewel de baan erg hobbelig is, laat Mercedes weer zien de beste te zijn op de baan in Amerika. MercedesHeel even nam Verstappen de leiding op het circuit in Austin, maar het is toch Mercedes die de overhand neemt. Bottas pakt de eerste plek gevolgd door Hamilton. De hobbelige baan zal weer onderwerp van gesprek worden, de coureurs hadden er behoorlijk last van. Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training van de GP van de Verenigde Staten hierboven. Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Turkije: Max Verstappen tweede Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Turkije: Werk aan de winkel voor Red Bull Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 3 GP van Turkije: Max Verstappen maakt perfecte spin Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 GP van Verenigde Staten: Mercedes neemt overhand

Mercedes
Heel even nam Verstappen de leiding op het circuit in Austin, maar het is toch Mercedes die de overhand neemt. Bottas pakt de eerste plek gevolgd door Hamilton. De hobbelige baan zal weer onderwerp van gesprek worden, de coureurs hadden er behoorlijk last van.

Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training van de GP van de Verenigde Staten hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 1 GP van Verenigde Staten: Mercedes neemt overhand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV