Johan Derksen in VI over 'laatste' kersttrui: "Hier wil ik in slapen vanavond"

Johan Derksen in VI over 'laatste' kersttrui: "Hier wil ik in slapen vanavond"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>VI</em> over 'laatste' kersttrui: &quot;Hier wil ik in slapen vanavond&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 oktober terugkijken bij Gids.tv. De nieuwe Veronica Inside-kersttrui is te koop. En dat moet natuurlijk even flink gepromoot worden in de uitzending. Johan Derksen denkt dat het een groot succes gaat worden: "Dat wordt rennen naar de winkels". Het wordt namelijk de laatste trui in de huidige vorm, volgens Wilfred Genee. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De nieuwe Veronica Inside-kersttrui is te koop. En dat moet natuurlijk even flink gepromoot worden in de uitzending. Johan Derksen denkt dat het een groot succes gaat worden: "Dat wordt rennen naar de winkels". Het wordt namelijk de laatste trui in de huidige vorm, volgens Wilfred Genee.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV