K2 zoekt K3 gemist? Djarmo zingt Bij de Politie in prachtige outfit

K2 zoekt K3 gemist? Djarmo zingt Bij de Politie in prachtige outfit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

<em>K2 zoekt K3</em> gemist? Djarmo zingt <em>Bij de Politie</em> in prachtige outfit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Djarmo De la Croix maakte vrijdagavond zijn opwachting in K2 Zoekt K3. Djarmo houdt erg van kleding en maakt ook veel zelf. Met zijn vertolking van Bij de Politie wist hij de jury helaas niet te overtuigen. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Djarmo De la Croix maakte vrijdagavond zijn opwachting in K2 Zoekt K3. Djarmo houdt erg van kleding en maakt ook veel zelf. Met zijn vertolking van Bij de Politie wist hij de jury helaas niet te overtuigen.

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op K2 zoekt K3 gemist? Djarmo zingt Bij de Politie in prachtige outfit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV