K2 zoekt K3: Bo zingt Ya Ya Yippie, maar komt net te kort

K2 zoekt K3: Bo zingt Ya Ya Yippie, maar komt net te kort

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

<em>K2 zoekt K3</em>: Bo zingt <em>Ya Ya Yippie</em>, maar komt net te kort Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Een spannende auditie vrijdagavond bij K2 Zoekt K3. Bo zong het aanstekelijke Ya Ya Yippie, maar ze kreeg de jury pas heel laat mee. Met alle hoge scores op de stoelen komt ze helaas net te kort. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een spannende auditie vrijdagavond bij K2 Zoekt K3. Bo zong het aanstekelijke Ya Ya Yippie, maar ze kreeg de jury pas heel laat mee. Met alle hoge scores op de stoelen komt ze helaas net te kort.

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op K2 zoekt K3: Bo zingt Ya Ya Yippie, maar komt net te kort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV