K2 zoekt K3 gemist? Luna Heirwegh zingt Verliefd: ''Heel vals''

K2 zoekt K3 gemist? Luna Heirwegh zingt Verliefd: ''Heel vals''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

<em>K2 zoekt K3</em> gemist? Luna Heirwegh zingt <em>Verliefd</em>: ''Heel vals'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Luna Heirwegh heeft voor het nummer 'Verliefd' gekozen om te performen tijdens haar auditie. Een creatieve auditie, want ze doet het nummer op rolschaatsen. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Luna Heirwegh heeft voor het nummer 'Verliefd' gekozen om te performen tijdens haar auditie. Een creatieve auditie, want ze doet het nummer op rolschaatsen.

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op K2 zoekt K3 gemist? Luna Heirwegh zingt Verliefd: ''Heel vals'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV