René van der Gijp giert in VI om Engels sprekende Louis van Gaal: "Goed dit!"

René van der Gijp giert in VI om Engels sprekende Louis van Gaal: "Goed dit!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 oktober terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp giert in <em>VI</em> om Engels sprekende Louis van Gaal: &quot;Goed dit!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 oktober terugkijken bij Gids.tv. Er dook afgelopen week een bijzonder filmpje op van Louis van Gaal. In het Engels nog wel, maar wel voor een goed doel: kinderen moeten meer sporten. Hoewel de heren van Veronica Inside het daar mee eens zijn, lachen ze Van Gaal uit vanwege de manier waarop. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Er dook afgelopen week een bijzonder filmpje op van Louis van Gaal. In het Engels nog wel, maar wel voor een goed doel: kinderen moeten meer sporten. Hoewel de heren van Veronica Inside het daar mee eens zijn, lachen ze Van Gaal uit vanwege de manier waarop.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp giert in VI om Engels sprekende Louis van Gaal: "Goed dit!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV