Op1 gemist? Botanicus Rogier Vugt over unieke Penisplant

Op1 gemist? Botanicus Rogier Vugt over unieke Penisplant

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 oktober. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Botanicus Rogier Vugt over unieke <em>Penisplant</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 oktober. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Na vierentwintig jaar is het eindelijk gelukt: de Penisplant is aan het bloeien! In Europa is dat pas twee keer eerder gelukt. Op dit moment is de plant zo'n twee meter lang. ''Hij bloeit maar een paar dagen, dus het is een kort hoogtepunt.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Botanicus Rogier Vugt over unieke Penisplant

Na vierentwintig jaar is het eindelijk gelukt: de Penisplant is aan het bloeien! In Europa is dat pas twee keer eerder gelukt. Op dit moment is de plant zo'n twee meter lang. ''Hij bloeit maar een paar dagen, dus het is een kort hoogtepunt.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Botanicus Rogier Vugt over unieke Penisplant of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV