Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Sterren Op Het Doek start 23 oktober: bekijk sneak peek met Arjen Lubach Bekijk deze video » Sterren op het Doek is terug met een nieuw seizoen waarin bekende Nederlanders worden vastgelegd door drie kunstenaars tijdens een interview met Özcan Akyol. Arjen Lubach is de eerste gast van het nieuwe seizoen. De afleveringen zijn elke zaterdag rond 20:35 uur op NPO 2. GastenDe komende weken zijn onder anderen burgemeester van Amsterdam Femke Halsema, schrijver en oud-politicus Jan Terlouw, presentatrice Dionne Stax en oud-voetballer en tv-persoonlijkheid Johan Derksen te gast in Sterren op het Doek. RegieDeze week geeft Arjen Lubach de regie eens uit handen. Dat doet hij anders nooit. Ook is hij naar eigen zeggen erg slecht in het maken van oogcontact. Priemende ogenDe cabaretier, schrijver en presentator onderwerpt zich aan de priemende ogen van drie getalenteerde kunstenaars en de scherpe vragen van Özcan Akyol. OpenhartigLubach vertelt openhartig over zijn werk, het leven en de relatie met zijn vriendin. Verder horen we dat hij een heel bewogen jaar achter de rug heeft.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Sterren op het Doek is terug met een nieuw seizoen waarin bekende Nederlanders worden vastgelegd door drie kunstenaars tijdens een interview met Özcan Akyol. Arjen Lubach is de eerste gast van het nieuwe seizoen. De afleveringen zijn elke zaterdag rond 20:35 uur op NPO 2.

Gasten
De komende weken zijn onder anderen burgemeester van Amsterdam Femke Halsema, schrijver en oud-politicus Jan Terlouw, presentatrice Dionne Stax en oud-voetballer en tv-persoonlijkheid Johan Derksen te gast in Sterren op het Doek.

Regie
Deze week geeft Arjen Lubach de regie eens uit handen. Dat doet hij anders nooit. Ook is hij naar eigen zeggen erg slecht in het maken van oogcontact.

Priemende ogen
De cabaretier, schrijver en presentator onderwerpt zich aan de priemende ogen van drie getalenteerde kunstenaars en de scherpe vragen van Özcan Akyol.

Openhartig
Lubach vertelt openhartig over zijn werk, het leven en de relatie met zijn vriendin. Verder horen we dat hij een heel bewogen jaar achter de rug heeft.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV