Johan Derksen velt pijnlijk oordeel over Martínez en Álvarez: "Huis-tuin-en-keuken-voetballers"

Johan Derksen velt pijnlijk oordeel over Martínez en Álvarez: "Huis-tuin-en-keuken-voetballers"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 oktober terugkijken bij Gids.tv.

De Champions League-wedstrijd Ajax – Borussia Dortmund heeft veel losgemaakt bij voetballend Nederland. Ajax wist de wedstrijd in eigen huis met 4-0 te winnen en volgens de media maken de Amsterdammers zelfs kans om het miljoenenbal te winnen. Gelukkig is daar Johan Derksen nog om de zaak een beetje te relativeren.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> velt pijnlijk oordeel over <em>Martínez</em> en <em>Álvarez</em>: &quot;Huis-tuin-en-keuken-voetballers&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 oktober terugkijken bij Gids.tv. De Champions League-wedstrijd Ajax – Borussia Dortmund heeft veel losgemaakt bij voetballend Nederland. Ajax wist de wedstrijd in eigen huis met 4-0 te winnen en volgens de media maken de Amsterdammers zelfs kans om het miljoenenbal te winnen. Gelukkig is daar Johan Derksen nog om de zaak een beetje te relativeren. Tekst gaat verder onder de video. Huis-tuin-en-keuken-voetballersLisandro Martínez en Edson Álvarez zijn beide uitstekend aan het seizoen begonnen. De in vorm verkerende Amsterdammers leiden in zowel de Eredivisie als de Champions League-poule, en dat zou grotendeels komen door de Zuid-Amerikanen. Johan trekt in Veronica Inside zijn conclusie over deze twee Ajacieden: "Het zijn gewoon huis-tuin-en-keuken-voetballers." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Huis-tuin-en-keuken-voetballers
Lisandro Martínez en Edson Álvarez zijn beide uitstekend aan het seizoen begonnen. De in vorm verkerende Amsterdammers leiden in zowel de Eredivisie als de Champions League-poule, en dat zou grotendeels komen door de Zuid-Amerikanen. Johan trekt in Veronica Inside zijn conclusie over deze twee Ajacieden: "Het zijn gewoon huis-tuin-en-keuken-voetballers."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen velt pijnlijk oordeel over Martínez en Álvarez: "Huis-tuin-en-keuken-voetballers" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV