Veronica Inside gemist? Johan Derksen voorstander van bier gooien in stadions

Veronica Inside gemist? Johan Derksen voorstander van bier gooien in stadions

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Het afsteken van vuurwerk en gooien van bier of andere voorwerpen vanaf de tribunes is verboden in alle voetbalstadions in Nederland, toch wordt het geregeld gegaan. De KNVB heeft afgelopen maand in een statement opgeroepen om te stoppen met deze onzin, maar Johan Derksen is het daar niet helemaal mee eens.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> voorstander van <em>bier gooien</em> in stadions Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 oktober terugkijken bij Gids.tv. Het afsteken van vuurwerk en gooien van bier of andere voorwerpen vanaf de tribunes is verboden in alle voetbalstadions in Nederland, toch wordt het geregeld gegaan. De KNVB heeft afgelopen maand in een statement opgeroepen om te stoppen met deze onzin, maar Johan Derksen is het daar niet helemaal mee eens. Tekst gaat verder onder de video. CultDe Snor vertelt in Veronica Inside dat bier gooien in stadions gezien moet worden als cult: "Iedereen loopt te zeiken over dat bier gooien, zie dat nou als cult!" Volgens Derksen kan de KNVB zich beter bezighouden met zaken die er echt toe doen, zoals geweld en racisme binnen de sport. Dat bier gooien hoort er nou eenmaal gewoon bij. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Cult
De Snor vertelt in Veronica Inside dat bier gooien in stadions gezien moet worden als cult: "Iedereen loopt te zeiken over dat bier gooien, zie dat nou als cult!" Volgens Derksen kan de KNVB zich beter bezighouden met zaken die er echt toe doen, zoals geweld en racisme binnen de sport. Dat bier gooien hoort er nou eenmaal gewoon bij.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV