Samenvatting vrije training 2 GP van Verenigde Staten: Sergio Perez de snelste

Samenvatting vrije training 2 GP van Verenigde Staten: Sergio Perez de snelste

Vrijdag werd de tweede vrije training van de GP van de Verenigde Staten gereden door de Formule 1-coureurs op het circuit in Austin.

Lees verder onder de video

Samenvatting <em>vrije training 2</em> GP van Verenigde Staten: Sergio Perez de snelste Vrijdag werd de tweede vrije training van de GP van de Verenigde Staten gereden door de Formule 1-coureurs op het circuit in Austin. Lees verder onder de video Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 GP van Verenigde Staten: Mercedes neemt overhand Bekijk deze video » PerezSergio Perez reed prima tijdens de tweede vrije training van de GP van de Verenigde Staten. Hij was de snelste, gevolgd door Lando Norris en Lewis Hamilton. Max Verstappen kwam niet verder dan P8. Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training van de GP van de Verenigde Staten hierboven. Bekijk ook Formule 1 GP Turkije: Inhaalactie Lewis Hamilton op Lando Norris Bekijk deze video » Formule 1 GP Turkije: Goede pitstop voor Max Verstappen Bekijk deze video » Formule 1: Valtteri Bottas wint GP van Turkije, Max Verstappen wordt tweede en Hamilton vijfde Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 2 GP van Verenigde Staten: Sergio Perez de snelste

Perez
Sergio Perez reed prima tijdens de tweede vrije training van de GP van de Verenigde Staten. Hij was de snelste, gevolgd door Lando Norris en Lewis Hamilton. Max Verstappen kwam niet verder dan P8.

Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training van de GP van de Verenigde Staten hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 2 GP van Verenigde Staten: Sergio Perez de snelste of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV