Vanavond in Het Jachtseizoen: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez nemen shotje Bacardi Lemon

Vanavond in Het Jachtseizoen: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez nemen shotje Bacardi Lemon

Vanavond proberen Oud-voetballer Wesley Sneijder en zanger Rolf Sanches uit handen te blijven van Giel, Thomas en Stefan in Het Jachtseizoen. Het belooft een spannende aflevering worden, maar Rolf en Wesley hebben zo hun prioriteiten tijdens het vluchten.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Het Jachtseizoen</em>: <em>Wesley Sneijder</em> en <em>Rolf Sanchez</em> nemen shotje Bacardi Lemon Vanavond proberen Oud-voetballer Wesley Sneijder en zanger Rolf Sanches uit handen te blijven van Giel, Thomas en Stefan in Het Jachtseizoen. Het belooft een spannende aflevering worden, maar Rolf en Wesley hebben zo hun prioriteiten tijdens het vluchten. Tekst gaat verder onder de video. Bacardi LemonWesley en Rolf krijgen tijdens hun ontsnapping hulp van Mart Hoogkamer, en waar Mart is, is Bacardi Lemon. Daarom neemt het drietal gezamenlijk een shotje Bacardi voor de sfeer. Dat het helpt tegen de zenuwen is duidelijk, maar helpt het Wesley en Rolf ook om uit handen van StukTV te blijven? Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Spanning is om te snijden in Het Jachtseizoen met Najib Amhali en Wendy van Dijk Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? Dave Roelvink kan aan het zuurstof na achtervolging Bekijk deze video » Het Jachtseizoen: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez dansen als ze worden gespot Bekijk deze video »

Bacardi Lemon
Wesley en Rolf krijgen tijdens hun ontsnapping hulp van Mart Hoogkamer, en waar Mart is, is Bacardi Lemon. Daarom neemt het drietal gezamenlijk een shotje Bacardi voor de sfeer. Dat het helpt tegen de zenuwen is duidelijk, maar helpt het Wesley en Rolf ook om uit handen van StukTV te blijven?

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Het Jachtseizoen: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez nemen shotje Bacardi Lemon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV