Video: Acteurs met stomheid geslagen over ongeluk met wapen Alec Baldwin

Video: Acteurs met stomheid geslagen over ongeluk met wapen Alec Baldwin

Wereldwijd is geschokt gereageerd op het dodelijke ongeluk op de filmset met het geladen wapen van acteur Alec Baldwin. De acteur wist niet dat het wapen echte kogels bevatte en doodde de cameravrouw. Acteur Huub Stapel heeft veel te maken gehad met wapens op de set en is verbijsterd dat dit kon gebeuren.

Bekijk het fragment uit WNL op Zaterdag hieronder.

Video: Acteurs met stomheid geslagen over <em>ongeluk</em> met wapen <em>Alec Baldwin</em> Wereldwijd is geschokt gereageerd op het dodelijke ongeluk op de filmset met het geladen wapen van acteur Alec Baldwin. De acteur wist niet dat het wapen echte kogels bevatte en doodde de cameravrouw. Acteur Huub Stapel heeft veel te maken gehad met wapens op de set en is verbijsterd dat dit kon gebeuren. Bekijk het fragment uit WNL op Zaterdag hieronder. Bekijk ook Video: Rick de Graaff geeft meer uitleg over wapens tijdens ongeluk set Alec Baldwin Bekijk deze video » Khalid & Sophie: Arthur van Oest laat wapen zien waarmee Alec Baldwin cameravrouw doodschoot Bekijk deze video »
TV :
Video: Acteurs met stomheid geslagen over ongeluk met wapen Alec Baldwin


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Acteurs met stomheid geslagen over ongeluk met wapen Alec Baldwin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV