Zien: Alec Baldwin wist niet dat wapen op set geladen was (video)

Zien: Alec Baldwin wist niet dat wapen op set geladen was (video)

De standaard veiligheidsprotocollen rondom wapens werden op de set van de lowbudgetfilm Rust niet in acht genomen. Hierdoor werd Halyna Hutchins het slachtoffer van een fataal schot.

Zien: <em>Alec Baldwin</em> wist niet dat wapen op set geladen was (video) De standaard veiligheidsprotocollen rondom wapens werden op de set van de lowbudgetfilm Rust niet in acht genomen. Hierdoor werd Halyna Hutchins het slachtoffer van een fataal schot. Eerder schotenVolgens ingewijden waren er al eerder schoten gelost: 2 keer zelfs. Volgens het management van Baldwin zelf wist de acteur niet dat het wapen geladen was. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? Martin Koolhoven reageert op dodelijk ongeluk Alec Baldwin: ''In Nederland ondenkbaar'' Bekijk deze video » Stuntman Willem de Beukelaer bij Jinek over schietdrama op filmset: "Menselijke fout" Bekijk deze video » Video: Acteurs met stomheid geslagen over ongeluk met wapen Alec Baldwin Bekijk deze video »
Show :
Zien: Alec Baldwin wist niet dat wapen op set geladen was (video)

Eerder schoten
Volgens ingewijden waren er al eerder schoten gelost: 2 keer zelfs. Volgens het management van Baldwin zelf wist de acteur niet dat het wapen geladen was.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Alec Baldwin wist niet dat wapen op set geladen was (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV