Zien: Ouders van Jamie Lynn Spears hebben haar abortus gepusht

Zien: Ouders van Jamie Lynn Spears hebben haar abortus gepusht

Wederom een heftig nieuwsbericht over de familie Spears. TMZ meldt dat Jamie Lynn Spears, de zus van Britney, op haar zestiende onder druk werd gezet om een abortus te ondergaan toen ze zwanger bleek te zijn. Het leek volgens haar ouders niet goed om op die leeftijd een kind te krijgen voor haar carrière.

Bekijk het RTL Boulevard-fragment over Jamie Lynns abortus hieronder.

Zien: Ouders van <em>Jamie Lynn Spears</em> hebben haar abortus gepusht Wederom een heftig nieuwsbericht over de familie Spears. TMZ meldt dat Jamie Lynn Spears, de zus van Britney, op haar zestiende onder druk werd gezet om een abortus te ondergaan toen ze zwanger bleek te zijn. Het leek volgens haar ouders niet goed om op die leeftijd een kind te krijgen voor haar carrière. Bekijk het RTL Boulevard-fragment over Jamie Lynns abortus hieronder. Bekijk ook Inktzwarte vlek in leven Emiel Jansen: "Zal ik nooit meer vergeten" Bekijk deze video » Caroline Tensen blij met Een tegen 50: "Het is veel persoonlijker" Bekijk deze video »
Show :
Zien: Ouders van Jamie Lynn Spears hebben haar abortus gepusht


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ouders van Jamie Lynn Spears hebben haar abortus gepusht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV