Wesley Sneijder & Rolf Sanchez blokkeren de weg voor Stuk TV: "We worden in de zeik genomen" (video)

Wesley Sneijder & Rolf Sanchez blokkeren de weg voor Stuk TV: "We worden in de zeik genomen" (video)

Zaterdagavond konden we weer genieten van een spannende aflevering van Het Jachtseizoen. Ontsnappen Wesley Sneijder en Rolf Sanchez aan het StukTV-team? Bekijk een fragment van de aflevering hieronder.

"In de zeik genomen"
Droomduo Wesley Sneijder en Rolf Sanchez gaan voor de winst in Het Jachtseizoen. Zij doen er alles aan om StukTV te verslaan. De heren blokkeren de weg en dat kunnen de StukTV-mannen niet hebben: "We worden in de zeik genomen", zeggen ze boos. Zullen Wesley en Rolf ontsnappen aan StukTV? Bekijk hieronder een fragment van Het Jachtseizoen (23 oktober).

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wesley Sneijder</em> &amp; <em>Rolf Sanchez</em> blokkeren de weg voor <em>Stuk TV</em>: &quot;We worden in de zeik genomen&quot; (video) Zaterdagavond konden we weer genieten van een spannende aflevering van Het Jachtseizoen. Ontsnappen Wesley Sneijder en Rolf Sanchez aan het StukTV-team? Bekijk een fragment van de aflevering hieronder. "In de zeik genomen"Droomduo Wesley Sneijder en Rolf Sanchez gaan voor de winst in Het Jachtseizoen. Zij doen er alles aan om StukTV te verslaan. De heren blokkeren de weg en dat kunnen de StukTV-mannen niet hebben: "We worden in de zeik genomen", zeggen ze boos. Zullen Wesley en Rolf ontsnappen aan StukTV? Bekijk hieronder een fragment van Het Jachtseizoen (23 oktober). Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Jachtseizoen: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez dansen als ze worden gespot Bekijk deze video » Vanavond in Het Jachtseizoen: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez nemen shotje Bacardi Lemon Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wesley Sneijder & Rolf Sanchez blokkeren de weg voor Stuk TV: "We worden in de zeik genomen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV