Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Reizen Waes Nederland: Tom Waes speelt triangel in het Fietsorkest Bekijk deze video » Deze week reist Tom Waes door Friesland en Groningen. Daar leert hij Fries, gaat hij skûtsjesilen en speelt hij mee met een fietsfanfare. LesTom begint met het bijwonen van een les Fries met de leerlingen van groep 8 in IJlst. Meester Johannes geeft Tom een onvergetelijk Fries taalbad. MiljonairTweelingbroers Harmen en Sytsze Brouwer leren Tom de knepen van het skûtsjesilen. En Johan de Haan vertelt Tom open en eerlijk hoe het leven als miljonair voelt. WadlopenTom ontdekt de stad Groningen met de botsauto, hij speelt mee met de fietsfanfare, gaat 's nachts wadlopen en hij helpt met een zijwaartse tewaterlating. GasboringenTot slot legt hij zijn oor te luister bij de inwoners van 't Zandt, het epicentrum van de gasboringen in het Noorden. Tom Waes vertelt bij Humberto over zijn nieuwe reisprogramma in Nederland Bekijk deze video » Reizen Waes Nederland: Tom Waes lijdt pijn in bizarre auto van Master Milo Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week reist Tom Waes door Friesland en Groningen. Daar leert hij Fries, gaat hij skûtsjesilen en speelt hij mee met een fietsfanfare.

Les
Tom begint met het bijwonen van een les Fries met de leerlingen van groep 8 in IJlst. Meester Johannes geeft Tom een onvergetelijk Fries taalbad.

Miljonair
Tweelingbroers Harmen en Sytsze Brouwer leren Tom de knepen van het skûtsjesilen. En Johan de Haan vertelt Tom open en eerlijk hoe het leven als miljonair voelt.

Wadlopen
Tom ontdekt de stad Groningen met de botsauto, hij speelt mee met de fietsfanfare, gaat 's nachts wadlopen en hij helpt met een zijwaartse tewaterlating.

Gasboringen
Tot slot legt hij zijn oor te luister bij de inwoners van 't Zandt, het epicentrum van de gasboringen in het Noorden.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV