Video: Is André Hazes na 'het afkicken' meteen aanwezig bij verjaardag zoontje?

Video: Is André Hazes na 'het afkicken' meteen aanwezig bij verjaardag zoontje?

Kleine Dré heeft dit weekend een bijzonder feestje gevierd. Hij wordt morgen vijf jaar en vierde dit door middel van een reptielenfeestje. Moeder Monique nam kleine André Hazes en een aantal vriendjes en vriendinnetjes mee naar de dierentuin. Maar was vader André ook aanwezig? Bekijk hieronder het Shownieuws-fragment over Dré's verjaardagsfeestje.

Lees verder onder de video.

Video: Is <em>André Hazes</em> na 'het afkicken' meteen aanwezig bij verjaardag zoontje? Kleine Dré heeft dit weekend een bijzonder feestje gevierd. Hij wordt morgen vijf jaar en vierde dit door middel van een reptielenfeestje. Moeder Monique nam kleine André Hazes en een aantal vriendjes en vriendinnetjes mee naar de dierentuin. Maar was vader André ook aanwezig? Bekijk hieronder het Shownieuws-fragment over Dré's verjaardagsfeestje. Lees verder onder de video. VraagtekensIn Shownieuws wordt het feestje van de kleine Dré besproken. Presentatrice Tooske Ragas: "De grote vraag is natuurlijk: was André daar ook bij?" Bart Ettekoven: "Nou, daar verschillen de meningen een beetje over. Sommige media zeggen: 'hij was erbij', samen met Monique om dat kinderfeestje te vieren. Maar anderen zeggen weer van niet." Het blijft onduidelijk of André na zijn terugkeer uit de afkickkliniek in Alicante met zijn zoontje is herenigd... Bekijk de beelden van het feestje hierboven. Bekijk ook Video: Jeroen van der Boom over situatie André Hazes: "Hij is in goede handen" Bekijk deze video » Zit André Hazes in Alicante (Spanje)? Yvonne Coldeweijer heeft het antwoord Bekijk deze video »
TV :
Video: Is André Hazes na 'het afkicken' meteen aanwezig bij verjaardag zoontje?

Vraagtekens
In Shownieuws wordt het feestje van de kleine Dré besproken. Presentatrice Tooske Ragas: "De grote vraag is natuurlijk: was André daar ook bij?" Bart Ettekoven: "Nou, daar verschillen de meningen een beetje over. Sommige media zeggen: 'hij was erbij', samen met Monique om dat kinderfeestje te vieren. Maar anderen zeggen weer van niet." Het blijft onduidelijk of André na zijn terugkeer uit de afkickkliniek in Alicante met zijn zoontje is herenigd... Bekijk de beelden van het feestje hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Is André Hazes na 'het afkicken' meteen aanwezig bij verjaardag zoontje? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV