Zien: Arjen Lubach over gezwel in schildklier: "Angstige periode"

Zien: Arjen Lubach over gezwel in schildklier: "Angstige periode"

Arjen Lubach was zaterdagavond te gast bij Sterren Op Het Doek. Dit is erg opmerkelijk want Arjen werkt nooit mee aan interviews: "Ik heb hem nog nooit in een interview gezien", zegt Patty Brard in Shownieuws. De partner van Arjen is fan van Sterren op Het Doek. Wellicht dat hij daarom mee wilde doen. Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder.

Ziekte
Arjen heeft het over emotionele en beladen onderwerpen, zelfs over zijn eigen ziekte vertelt hij. Hij had een gezwel in zijn schildklier. Het was een angstige periode laat hij weten. Bekijk hieronder een fragment van Shownieuws over Sterren Op Het Doek.

Het nieuwe seizoen van Sterren Op Het Doek is vanaf zaterdag 23 oktober om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Arjen Lubach</em> over gezwel in schildklier: &quot;Angstige periode&quot; Arjen Lubach was zaterdagavond te gast bij Sterren Op Het Doek. Dit is erg opmerkelijk want Arjen werkt nooit mee aan interviews: "Ik heb hem nog nooit in een interview gezien", zegt Patty Brard in Shownieuws. De partner van Arjen is fan van Sterren op Het Doek. Wellicht dat hij daarom mee wilde doen. Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder. ZiekteArjen heeft het over emotionele en beladen onderwerpen, zelfs over zijn eigen ziekte vertelt hij. Hij had een gezwel in zijn schildklier. Het was een angstige periode laat hij weten. Bekijk hieronder een fragment van Shownieuws over Sterren Op Het Doek. Het nieuwe seizoen van Sterren Op Het Doek is vanaf zaterdag 23 oktober om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Philip Freriks in Sterren Op Het Doek: ‘Ik heb helemaal geen charisma’ Bekijk deze video » Nieuw seizoen Sterren Op Het Doek start 23 oktober: bekijk sneak peek met Arjen Lubach Bekijk deze video »
TV :
Zien: Arjen Lubach over gezwel in schildklier: "Angstige periode"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Arjen Lubach over gezwel in schildklier: "Angstige periode" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV